Om

Arilog bygger på orden Ari, gammalnordiska för örn samt logos som kommer från grekiska och betyder samtal. Det vill säga helhetssyn som leder till frågor vilka i sin tur skall stimulera dialog och lärande för att skapa förändring med bättre resultat som utfall.
Arilog AB grundades 1996. Då förverkligade Magnus Lindstedt sin dröm om att vara egen företagare och verka som konsult.
Det första uppdraget till Arilog var som interimledare för en rikstäckande kedja inom IT och kontorsmaskiner 1996-1998.
1998 etablerades en relation med Roe-Gruppen som fortfarande håller i sig. Här lades den verkliga grunden till att kunna verka som konsult för att hjälpa företag att utveckla operationell excellens samt transformation av kultur, strategi och ledarskap.
1999 var det dags för ett nytt VD-uppdrag initialt för Prinfo i Sverige sedan Skandinavien med verksamhet på 72 orter. Uppdraget var slutfört 2003.
2003 flyttades Arilog till Helsingborg från Stockholm. Sedan dess har uppdrag genomförts i ett 50-tal företag, för 450 ledare, 400 grupper och ca 3800 medarbetare. Referenser finns det gott om. Önskas kontakt med någon eller några av dessa hjälper vi gärna till med det. Detta efter en dialog, med er, om syftet och önskemålen med en insats.